Winkelwagen

Mini Cart

Filter

Scheidsrechters
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Scheidsrechters

Onze unieke scheidsrechter webshop!

Een artikel nodig als scheids? Je kan bij ons artikelen vinden voor tijdens een voetbalwedstrijd, de voorbereiding op een wedstrijd en zelf voor na de wedstrijd. Bij ons vind je de officiële wedstrijdkledij en de officiële trainingskledij voor scheidsrechters.

Met onze Patrick uitrusting kan je professioneel naar de wedstrijd gaan. Bij ons vind je de scheidsrechter Patrick sweater, Patrick trolley, sporttas met wielen, … Uiteraard hebben de ook de scheidsrechtersshirts, scheidsrechtersshorts en scheidsrechterskousen. Alle scheidsrechterskleding kan je bij ons terugvinden. De scheidstenues is de laatste nieuwe collectie.

Daarnaast hebben we ook een ruime collectie scheidsrechter accessoires. Een FOX 40 scheidsrechtersfluit kan je bij ons in verschillende kleuren vinden, de wedstrijd starten met een toss marker mag zeker niet ontbreken, een gele kaart en een rode kaart kan je noteren op onze spelnotitiekaarten voor scheidsrechters. Voor de assistent scheids hebben we ook lijnrechter vlaggen. Een vrije trap fluiten? Gebruik dan onze vanishing spray.

De ideale scheidsrechtersschoen zoeken? We hebben de Copa Mundial en de Mundial Team.