Winkelwagen

Mini Cart

Accessoires

Producten 1-24 van 256

Van hoog naar laag sorteren
 1. Hexpad knie/elleboog
  Vanaf € 40,00
 2. Halsverwarmer
  € 13,00
 3. Halsverwarmer
  € 13,00
 4. Halsverwarmer
  € 13,00
 5. Strike 2.0 bal
  Vanaf € 28,00
 6. Belgïe vlag
  € 10,00
 7. Striker 2.0 bal
  Vanaf € 35,00
 8. Striker 2.0 bal
  Vanaf € 35,00
 9. Striker 2.0 bal
  Vanaf € 35,00
 10. Scheidsrechters trainingsshirt
  Vanaf € 24,00
 11. Scheidsrechter trainingsjas
  Vanaf € 52,00
 12. Sweater Footina
  Vanaf € 60,00
 13. Pet Cuju
  € 30,00
 14. T-shirt Footina
  Vanaf € 35,00
 15. T-shirt Footballista
  Vanaf € 35,00
 16. Pet Cuju
  € 30,00

Producten 1-24 van 256

Van hoog naar laag sorteren

Voetbalaccessoires

Van voetballen, scheenbeschermers tot aanvoerdersbanden. Alle voetbalaccessoires vind je hier!

Zonder voetbalaccessoires kan je niet starten aan een voetbalwedstrijd. Tijdens de voetbalwedstrijd heb je een voetbal of wedstrijdbal zelf nodig. Zonder ballenpompen geen opgeblazen voetballen en trainingballen uiteraard. We hebben een Select ballenpomp, een adidas ballenpomp, een Nike ballenpomp en een Jako ballenpomp. Voor je naar een voetbaltraining of voetbalwedstrijd gaat vul je eerst je voetbaltas. Van scheenbeschermers en haarbanden tot tape en underwrap. Ga je je een duurloop doen om je conditie te verbeteren? Bekijk dan zeker eens onze collectie hartslagmeters.

Ruime collectie voetballen

Als voetbalspeciaalzaak hebben we verschillende soorten voetballen voor verschillende soorten voetbalsituaties en voetbalondergronden. Onze merken voetballen zijn: Select voetballen, adidas voetballen, Nike voetballen en Jako voetballen. Onze Select wedstrijdballen (Select Super Brillant) worden gebruikt in de Jupiler Pro League door o.a. Club Brugge en Cercle Brugge. Ook de adidas wedstrijdballen worden gebruikt op het hoogste niveau. Dit in de Champions League, op een EK en op een WK. De Nike wedstrijdbal wordt dan weer gebruikt in de Premier League.

Ook hebben we een ruime selectie trainingsballen van Select (Numero 10), adidas en Nike. Ook voor zaalvoetbal en minivoetbal hebben we een leuke collectie voetballen. We hebben de officiële zaalvoetbal en de officiële minivoetbal. Wil je je skills verbeteren? Bekijk dan onze selectie skillballen (bijvoorbeeld Senseball). Alle voetballen kan je opbergen in een Select ballennet of in een Select ballenzak.

Verschillende soorten voetbalbescherming.

Bescherm je tijdens een voetbalwedstrijd. Voetbalbescherming is verplicht tijdens een voetbalwedstrijd. Bij ons vind je bijvoorbeeld verschillende soorten scheenbeschermers. Naast de Nike scheenbeschermers (Mercurial Lite) en adidas scheenbeschermers hebben we ook G-Form scheenbeschermers. Ook hebben we G-Form enkelbescherming.

Voor keepers hebben we hoofdbescherming. Een hoofddeksel of voetbalhelm kan je vinden voor kinderen en volwassenen. Daarnaast hebben we ook elleboogbescherming voor kunstgras.

Ook voor de kleinere voetbalaccessoires hebben we plaats!

Je optimaal voelen tijdens een voetbalwedstrijd? Naast verschillende kleuren sokkentape hebben we ook voetbal onderwrap voor rond je scheenbeschermers. Ook hebben we Nike haarbanden, adidas haarbanden en Jako haarbanden.

Om je ideaal voor te bereiden op een voetbalwedstrijd hebben we ook allerhande voetbal trainingsmateriaal liggen. Van voetbalpotjes tot voetbaldoeltjes.