Winkelwagen

Mini Cart

Over Montreal Sport

Wie zijn we?

Montreal-Sport is een voetbalshop met een winkel gelegen aan de rand van Brugge in Sint-Andries. Als voetbalspecialist volgen wij elke trend in het voetbal nauw op, en proberen deze allemaal beschikbaar te stellen voor onze klanten. Door onze specialisatie garanderen wij jullie een optimale service en uiteenzetting bij al onze producten. Met Nike & adidas hebben we 95% van de voetbalmarkt in huis. 

Online webshop

Naast de fysieke voetbalwinkel in Brugge, heeft Montreal zijn positie als voetbalspecialist verstevigd met het bouwen van een online voetbalwinkel. De pagina's zijn gevuld met de laatste nieuwe voetbalschoenen, voetbalkledij, officiële voetbalshirts en tal van voetbalaccessoires. Ondertussen hebben we meer dan 10 jaar ervaring in de online wereld. Elke dag werken we nog steeds om hierin te groeien. Hierbij stellen we service voor op prijs en garanderen we jullie een fantastische persoonlijke service.

Officiële partner van SPORT2000

Sinds 2020 werden wij een officiële partner van SPORT2000. SPORT2000 is een Europese sportwinkelformule met meer dan 3.000 winkels in 19 landen. Alle Belgische SPORT2000-winkels worden uitgebaat door zelfstandige ondernemers. De SPORT2000 winkels hebben een breed assortiment met elk hun eigen expertise. Bij ons is dit voetbal. Wij stemmen ons aanbod op de voetbalklanten af en hopen zo een maximale impact op de lokale gemeenschap te hebben.
Wij onderscheiden ons samen met SPORT2000 door onze service en productkennis.

 

Ons team