Winkelwagen

Mini Cart

Keepers

Producten 1-24 van 146

Van hoog naar laag sorteren
 1. Predator Competition Keeperh.
  Vanaf € 100,00
 2. Striker lange keeperbroek kids
  Vanaf € 40,00
 3. Tropicana Keepersshirt
  Vanaf € 40,00
 4. Elite Supreme FN Mignolet
  Vanaf € 100,00
 5. Bionikframe Kniebescherming
  Vanaf € 40,00
 6. Striker lange keepersbroek
  Vanaf € 45,00
 7. Tropicana Keepersshirt Jr
  Vanaf € 35,00
 8. Elite Galaxy
  Vanaf € 100,00
 9. Bionikframe Elleboog Besch.
  Vanaf € 35,00
 10. Tropicana Keepersshirt
  Vanaf € 40,00
 11. Elite Nobre Black
  Vanaf € 90,00
 12. G-Form Enkelbeschermers Zwart
  Vanaf € 35,00
 13. Striker keepersshort
  Vanaf € 35,00
 14. Tropicana Keepersshirt Jr
  Vanaf € 35,00
 15. Elite Nobre White
  Vanaf € 90,00
 16. Striker keepersshort kids
  Vanaf € 30,00
 17. Power keepersshirt
  Vanaf € 35,00
 18. Protect 3/4 keepersbroek
  Korting
  Protect 3/4 keepersbroek
  Vanaf € 32,00 Normale prijs € 40,00
 19. G-Form enkelbeschermers
  Vanaf € 35,00
 20. Power Keepersshirt Jr
  Vanaf € 30,00
 21. Elite Warrior White
  Vanaf € 50,00
 22. Protect 3/4 keepersbroek kids
  Korting
  Protect 3/4 keepersbroek kids
  Vanaf € 26,00 Normale prijs € 33,00
 23. G-Form enkelbeschermers
  Vanaf € 35,00

Producten 1-24 van 146

Van hoog naar laag sorteren

Keepers

Enkel keepersmateriaal van de hoogste kwaliteit!

Keepershandschoenen nodig? Keepershirts nodig? Bescherming voor keepers nodig? Bij ons vind je een ruim assortiment keepersmateriaal! In onze online voetbalshop vind je verschillende sportmerken die de keepers optimaal aan een wedstrijd laten starten!

Keepershandschoenen die door topkeepers worden gebruikt.

Wij bieden verschillende soorten keepers handschoenen aan uit verschillende prijsklassen. Keepers als Mignolet, Courtois, Neuer, Van Crombrugge en Casteels keepen met handschoenen uit onze collectie. We hebben Nike keeperhandschoen, adidas keeperhandschoenen, REAL keeperhandschoenen, ELITE keeperhandschoenen, Reush keeperhandschoenen en Jako keeperhandschoenen. Zij bieden naast klassieke keeperhandschoenen ook keepershandschoenen aan met de nieuwste technologieën. 

We hebben keepershandschoenen met fingersave / vingerbescherming / fingersupport. Ook keeperhandschoenen voor kinderen hebben we ruim op stock in onze voetbal webshop en in onze voetbalwinkel te Brugge.

Fan van het Belgische keepersmerk Real? Wil je ook graag schitteren met Real keepershandschoenen zoals Van Crombrugge en Casteels? We hebben hier zwarte keepershandschoenen, witte keepershandschoenen, … De populairste handschoenen van REAL zijn de Real 320 Spyder en de klassieke REAL 110. We hebben zowel Real keeperhandschoenen voor volwassenen als Real keeperhandschoenen voor kinderen.

Fan van Mignolet van Club Brugge en de Rode Duivels? Hij speelt met de Elite keeperhandschoenen. Deze hebben wij ook ruim op stock. We hebben zowel Elite keeperhandschoenen voor volwassenen als Elite keeperhandschoenen voor kinderen. Deze Elite handschoenen hebben ook fingersave. Bescherming voor de vingers, vingerbescherming voor keepers dus.

Courtois van Real Madrid en de België keept met Nike keeperhandschoenen. Deze hebben wij in verschillende prijsklassen en kleuren. We hebben Nike handschoenen voor volwassenen. Hun bekendste handschoenen zijn de Nike Vapor Grip en de Nike Mercurial Touch Elite.

Adidas heeft ook zijn populaire collectie keeperhandschoenen. Hun populairste handschoen is de adidas Predator Pro. Daarnaast hebben ze ook de adidas Classic Pro. We hebben zowel adidas keeperhandschoenen voor volwassenen als adidas keeperhandschoenen voor kinderen.

Keeperskledij die door topkeepers worden gebruikt.

Ons aanbod wedstrijdkledij voor keepers kan je vinden op onze webshop en in onze sportwinkel te Brugge. We hebben een ruim aanbod van Jako keeperskledij en keepersmateriaal van McDavid. Naast deze trainingskledij voor keepers hebben we ook hoofdbescherming voor keepers en elleboogbescherming voor keepers. We hebben in onze collectie onder andere het keepersshirt van Courtois bij Real Madrid. Ook hebben we het ideale keepersaccessoire: de handschoenentas van REAL. Daarnaast hebben we ook verzorgingsproducten voor de keeperhandschoen van GloveGlu.