Winkelwagen

Mini Cart

Samenwerken? Graag!

Mini- & zaalvoetbalclub

We zijn het allemaal eens ; "Voetbal is de mooiste sport op aarde!" Het is dan ook éen van de meest beoefende sporten in België zowel op competitief vlak als recreatief vlak.
Je kent wellicht de verschillende varianten van voetbal zoals minivoetbal en zaalvoetbal. Voor het spelen van deze zaalsport kan je beslist bij heel wat organisaties terrecht bij jou in de buurt! Meestal zijn de inschrijvingen niet echt goedkoop. Daarom kan een samenwerking met ons alvast een duwtje in de rug betekenen. In ruil voor een mooie korting op jullie nieuwe truienset plaatsen we ons logo als sponsoring op het shirt. Momenteel hebben we een samenwerking op deze basis met meer dan 50 verschillende vriendenclubs.

MVC Deco Himpe Zaalvoetbalploeg MVC Bowl Inn Zaalvoetbalploeg

 

Tornooitjes

Je herkent de situatie wel. In het tussenseizoen wil je graag meedoen met een tornooitje maar het is een ramp om alle spelers in dezelfde kleuren te krijgen. Wij zorgen ervoor dat je aan een democratische prijs een volledige nieuwe truienset kan aankopen aangepast aan jullie verwachtingen. In ruil voor een mooie korting op jullie nieuwe truienset plaatsen we ons logo als sponsoring op het shirt.

Organisatie / Sportkamp

Organiseer je een stage/sportkamp of voetbalevenement? Draag je uniformiteit hoog in het vaandel dan zijn wij de juiste partner. We gaan samen rond de tafel en bespreken het pakket van A tot Z. Wij begeleiden jullie organisatie graag doorheen de wondere wereld van de teamwear. Samen nemen we de juiste beslissingen en gaan we de voor de beste oplossing. Van keeperstage tot techniektrainingen, wij zorgen voor het pakket van A tot Z!

Voetbalstage Kinderen Voetbalstage Voetbalstage

 

Provinciale clubs

Als voetbalspecialist hebben we reeds 35 jaar ervaring in het voorzien van kledij voor de ganse club! Van passen tot uitdelen van materiaal willen wij uw club graag begeleiden en adviseren waar nodig is. Onze bedoeling is de vereniging een zo goedkoop als mogelijk maar kwalitatief product te bezorgen met een optimale service en nalevering. Op provinciaal gebied werken wij goed met de merken Jako, Patrick Sport & Masita. Geïnteresseerd? Neem gerust contact op via info@montreal-sport.be!

KSV Jabbeke Voetbalploeg KE Wervik Voetbalploeg VV Koekelare Voetbalploeg